اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

تشریح عملکرد شش ماهه آموزشی مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران


ساختارهای آموزشی و فرهنگی انجمن سینمای جوانان ایران متحول شده و ظرف شش ماهه اخیر به همت معاونت فرهنگی و آموزشی انجمن و با تعامل سرپرستی امورمناطق سینمای جوانان شاهد تحولات اساسی در این بخش به لحاظ برنامه­ریزی، ارتقا و توسعه الگوهای آموزشی، مطالعات پژوهشی و نیازسنجی بودیم که قطعا، آثار و دستاوردهای آن متوجه کل سینمای کشور خواهد شد.

به گزارش آکادمی هنر به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران هاشم میرزاخانی مدیرعامل انجمن با عنوان این مطلب افزود: تحقیق و پژوهش جهت شناسایی نیازها درخصوص وضعیت آموزشی دفاتر، طراحی دروس برنامه جدید دوره بلندمدت فیلمسازی درراستای ایجاد انسجام و یکپارچگی آموزشی و طراحی دستورالعمل اجرایی برگزاری دوره های آموزشی دفاتراز جمله برنامه های انجام شده درماه های اخیر بوده است.

وی همچنین، از پیش بینی و برپایی ده ها کارگاه فرهنگی و آموزشی در سطح کشور خبر داد و اضافه کرد:  برپایه بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان حوزه آموزش 103 کارگاه تخصصی برای ششماهه دوم برای دفاترسینمای جوان درنظرگرفته شده که 37 کارگاه تا پایان آذر و دی برگزار شده و 66 کارگاه در حال برنامه ریزی و انجام است.

میرزاخانی با بیان این که موضوع و سیاست برپایی کارگاه ها بر اساس نیاز روز سینمای جوان و ضرورت های دفاتر طراحی شده خاطرنشان ساخت: استفاده از اساتید مجرب و مطرح تهران و سایر دفاتر انجمن یکی از ملاحظات ما در انتخاب اساتید کارگاه ها بوده که تاکنون، علاوه براساتید بومی از چهره هایی چون: استاد اسفندیار شهیدی، دکتراحمد الستی، دکتر سعید شاه حسینی، دکتر محمدجعفر یوسفیان، مهرداد اسکویی و داریوش غریب زاده و...در این کلاس ها استفاده شده است.

مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران از پیگیری جهت استقرار سامانه و سایت معاونت آموزشی و فرهنگی و "آی تی" بیس شدن فعالیت های آموزشی انجمن سینمای جوانان ایران خبر داد.

وی با اشاره به  برپایی آزمون سراسری پذیرش هنرجو به صورت همزمان درتمامی دفاتر سینمای جوان یادآور شد:  این آزمون که همه ساله آبان ماه با هدف پذیرش هنرجو برپا می شد، امسال با تغییرات اساسی و با الهام از برنامه های کلان آموزشی و سیاستگذاری های فرهنگی و محتوایی و به تاسی از نگاه و دغدغه های معاونت محترم سینمایی زیر نظر مدیریت فرهنگی و آموزش انجمن سینمای جوانان ایران برای اسفند ماه طراحی و برنامه ریزی خواهد شد

به گفته وی طراحي و برنامه ريزي جديد آموزشي براساس پژوهش‌ها و نيازسنجي انجام گرفته از ابتداي سال 1390، در چهار ترم پيش بيني شده است كه هر ترم به طور متوسط 10 تا12 هفته مي‌باشد.

میرزاخانی با بيان اينكه در دوره جديد آموزش فيلمسازي، رويكرد جدي به آموزش‌هاي كارگاهي و عملي است اضافه كرد: دروسي مانند عكاسي، فيلمنامه نويسي، مباني سواد بصري، تاريخ سينما، تصويربرداري، نورپردازي، كارگرداني، تدوين، مديريت توليد، صدابرداري و صداگذاري براي اين دوره طراحي گرديد كه به صورت مستيقيم و يكپارچه در كل دفاتر انجمن سينماي جوانان برگزار مي‌گردد و پذيرفته شدگان در اين آزمون سراسري و فارغ التحصيلان دفاتر آموزشي سينماي جوان مي‌توانند از امكانات و خدمات آموزشي و تجهيزاتي انجمن از قبيل امكان استفاده از تجهيزات توليد فيلم كوتاه، دريافت گواهي نامه معتبر بين المللي در پايان دوره، حمايت از توليد فيلم كوتاه و حمايت از حضور فيلمسازان موفق در مجامع سينمايي ملي و بين المللي برخوردار شوند.

وي با اشاره به این نکته که براي اولين بار امكان ثبت نام به صورت غيرحضوري و از طريق سايت فراهم گرديده است عنوان كرد: اين آزمون سيزدهم اسفندماه آينده به صورت همزمان در تمامي استان‌ها و شهرهاي كشور مانند اصفهان، اردبيل، اهواز، ايلام، اروميه، اراك، انزلي، آباده، آبادان، بوشهر، بندرعباس، بروجرد، برازجان، تبريز، تويسركان، تالش، تهران، خرم آباد، دزفول، بجنورد، رفسنجان، رشت، رودبار، زنجان، زاهدان، ساري، سبزوار، سنندج، سمنان، شيراز، شاهرود، شهركرد، قزوين، قم، كاشان، كرمان، كرمانشاه، كرج، گرگان، گناباد، لاهيجان، مراغه، مشهد، ملاير، مهاباد، مشكين شهر، نجف آباد، نيشابور، نهاوند، همدان، ياسوج، يزد، تربت حيدريه، اسلامشهر، چالوس، بم، شهرري و بيرجند، خميني شهر، تنگستان و... برپا مي‌شود.

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما