اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

«قصر نوشواین‌شتاین در باواریا»؛ گران‌قیمت‌ترین اثر هیتلر در حراجی‌ها

 

مجموعه‌ای از تابلوهای آبرنگ و طراحی‌های آدولف هیتلر، رهبر آلمان نازی در یک حراجی در آلمان ۴۰۰ هزار یورو فروخته شد. «قصر نوشواین‌شتاین در باواریا» با قیمت ۱۰۰ هزار یورو، گرانترین اثر در این مجموعه بود. این تابلو به خریداری از چین فروخته شد.

 

همچنین تابلوی طبیعت بی‌جانی نیز با قیمت ۷۲ هزار یورو در این حراجی که روز شنبه در نورمبرگ برگزار شد، فروخته شد. به گفته حراجی وایدلر اوکشنیرز نورمبرگ در میان خریداران، سرمایه‌گذارانی از برزیل، امارات متحده عربی، فرانسه و آلمان بوده‌اند. هویت خریداران اعلام نشده است.

 

سال گذشته این حراجی تابلوی آبرنگ دیگری از هیتلر را که در سال ۱۹۱۴ کشیده بود، ۱۲۹ هزار یورو فروخت. با آنکه نقاشی‌های هیتلر از نگاه کارشناسان اهمیت هنری چندانی ندارند، اما به حراج گذاشته می‌شوند و با قیمت‌های نسبتا بالایی به فروش می‌روند. پیشتر فروش آثار نقاشی هیتلر بحث‌برانگیز بود و عموما با واکنش منفی بازماندگان و خانواده‌های قربانیان هولوکاست رو به رو بوده است.

 

او بین سال‌های ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ رهبری آلمان نازی را در اختیار داشت و با حمله نظامی به لهستان در سال ۱۹۳۹ آتش جنگ جهانی دوم را برافروخت که منجر به کشته شدن میلیون‌ها نفر شد. هیتلر در دوران رهبری‌اش حساسیت خاصی بر روی هنر داشت و رژیم نازی به هر اثر هنری که آن را در تضاد با ایده‌آل‌های نازیسم از جمله ملی‌گرایی و برتری نژاد آریایی می‌دید، برچسب منحط می‌زد و آن‌ها را ضبط می‌کرد.

 

آثاری از ادوین شارف، اوتو باوم، ناوم اسلوتزکی، کارل ناپ، مارگ مال، گوستاو هاینریش ولف، اوتو فرودلیش و امی رودر در میان ۱۵۰۰ اثری بوده است که در سال‌های ۱۹۳۰ توسط رژیم نازی جمع آوری شد و منحط یا منحرف لقب گرفت.

 

هیتلر در ۱۶ سالگی بدون گرفتن مدرک تحصیلی مدرسه را رها کرد و در وین نقاشی می‌کشید و برای تامین زندگی‌اش دچار مشکل بود. او در سال‌های جوانی در آرزوی هنرمند شدن برای ورود به آکادمی هنرهای زیبای وین تقاضا کرد، اما رد شد.

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما