اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

جایگزین کردن تابلوهای گران‌قیمت چینی با نقاشی‌های جعلی

 

مردی در چین اعتراف کرده که بیش از ۱۴۰ تابلو اثر نقاشان برجسته چینی را از دانشگاهی دزدیده‌ و جای آنها را با کپی‌های جعلی خود عوض کرده است.

 

 

ژیائو یوان، ۵۷ ساله مسئول آکادمی هنرهای زیبا در گوانژو در جنوب چین، ۱۲۵ تابلو از این مجموعه را به قیمت بیش از ۴۳ میلیون یوان (حدود ۶ میلیون دلار) فروخته است. او در دفاع از خود در دادگاه گفت که زمانی که در آن دانشگاه آغاز به کار کرد، در انبار دانشگاه تعدادی نقاشی جعلی وجود داشت. او هنوز محکوم نشده است.

 

ژیائو که کلید انبار آکادمی را در اختیار داشت، از سال ۲۰۰۴ به مدت دو سال نقاشی‌های جعلی خود را جایگزین نسخه‌های اصلی می‌کرده است. او به دادگاه گفت که در این مدت متوجه شده که حتی نقاشی‌‌های خود او با نسخه‌های جعلی دیگری عوض می‌شدند. او گفت که نمی‌داند چه کسی این کار را می‌کرده، اما گفت که قرض گرفتن تابلوها برای دانشجویان و استادان به راحتی گرفتن کتاب از کتابخانه بود.

 

او با پولی که بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱ از فروش نقاشی‌ها به دست آورد، مستغلات و تابلوی نقاشی می‌خرید. ژیائو که در پی آغاز تحقیقات پلیس در سال ۲۰۱۰ از آن دانشگاه رفت، اتهامات خود را پذیرفته و عذرخواهی کرده است. شین‌هوا، خبرگزاری رسمی چین در سال ۲۰۱۲ گزارش کرد که جعل آثار هنری در کشور "شدیدا گسترش" یافته است. بر اساس گزارش بنیاد هنرهای زیبای اروپا، در آن سال چین بزرگترین بازار خرید و فروش آثار هنری و عتیقه بود.

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما